Aamu ei voi toimia ilman teetä, eikä tee ole hyvää ilman hunajaa. Onneksi iltateehen sentään hunajaa riitti, sillä ilta ei ainakaan ilman teetä onnistu.

Mutta oikeasti voisin valittaa, etten vieläkään tiedä mitä haluan, tai tiedän kyllä, mutta tiedän senkin, että sitä en vaan voi saada. Jättekivaa, you know, vituttaa siis joka tapauksessa... Tai enemmänkin surettaa.

Tein itselleni Last FM profiilin, kuollutta jäätä olen. Piti jäsenöityä, että saa kuunnella radioita tuolta. Päivittyy sitten ajan kanssa, jos päivittyy. Mutta nyt soi siis Nils Petter Molvaer radio tuolta. Mun tärkeyshenkilö ymmärsi muuten täysin Molvaerin musiikin, piti siitä. Tiesin heti, että se tykkää.

Ainiin, voisinpa päteä yhdelle, että kyllä, sana sontikka tulee venäjän kielestä. Se oli tyhmä eikä uskonut, hah. Ehkä se ymmärtää vielä tulevaisuudessa, että jos jotain väitän, niin yleensä tiedän. Siis siinä tapauksessa, että se tahtoo tuntea minut vielä tulevaisuudessa. Tällä hetkellä se varmaan luulee, että en pidä siitä... Oisikin niin... Mutta oon kaivannu sitä lähelleni. Ja oon kaivannu sitä, kun se on välillä tyhmä ja ärsyttävä. Musta se on myös sulonen, kun se väittää ettei loukkaannu jostain, mutta käytöksestä huomaa selvästi, että sitä harmittaa. Sillä on hirmu ihanan väriset silmät, joita on kiva kattella. Niin, ja se tuoksuu hurjan hyvältä.

Miksei muka vois tykätä useemmasta ihmisestä?