Seuraavaksi olisi tarkoitus lähteä etsimään sellaisia kaupasta. Ensin täytyy vaan antaa mahan vähän laskea, ei heti ruuan jälkeen jaksa lähteä mihinkään. Niin, käsipainot, tai jumppakuminauhoja tahtoisin. Sellanen jumppakepin ja nauhan yhdistelmä (gymstick?) olisi vinkeä myös. Tosin tänään on lepopäivä, jalat jumitti niin paljon kiipeilyssä eilen (mahdoinkohan siitä jo aikaisemmin valittaa?). Yleensä jumittaa kädet ensin, mutta nyt jalat. Muuten onnistuin ihan hyvin kiipeilemään negallakin (tai yleensäkin etenin edes vähän), mutta sitten alkoi takareidet ja pohkeet jumia. Ärsytti kyllä. Ärsyttää kyllä myös isonvarpaan nivelen kohta (siis tosta yläpuolelta) kun se on kipeä kun hinkannut kenkään. Tyhmintä on, että se on sattunut monesti paljon enemmänkin, mutta ei ole tullut kipeäksi, nyt en edes kiipeillessä huomannut mitään. Saa luvan parantua torstaihin mennessä, että pääsee kiipeilemään taas. Tai viimeistään lauantaille. Mutta missä vaiheessa sitten ehdin joogaan? Tänään pakko levätä, huomenna ei ehdi... Ehkä torstaina pitäisi sittenkin joogata eikä kiivetä? Tai koittaa ehtiä molempiin? Voisi tulla aika kiire... Tän päivänen lepopäivä saa kyllä tarkottaa sitä kaupoille kävelyä ja ehkä vähän wiitä, pieni liikunta auttaa jumilihaksiin. Vähän sitten käsille kanssa tekemistä, ne on lepuutellu enemmän kun jalat.

Tänään ei sentään ole niin inha ilma kuin eilen, eilen tuli lunta vaakasuoraan. Talvella ja syksyllä ei tarttis tuulla lainkaan, tai ei ainakaan sillon kun mun pitää olla ulkona. En oikein tykkää tuulesta, ainakaan jos sen mukana lentää lunta, räntää tai jäätä.

Tuli taas kesää ikävä, kesäsadetta, sellasta että voi kulkea ulkona ja kastua ihan kokonaan. Ja pyörää ikävä, pitäs vaan saada sen renkaat kuntoon niin pääsis polkemaan. Oisi ihan unelmallista polkea pyörällä kesällä vesisateessa.

Kuuntelen Suota, varsinkin tuosta kappaleesta "Tanssia tahtoisin" tykkään hyvin paljon. Tuota laulun rytmitystä rakastan. Alkaa vaan tehdä mieli tanssimaan. Ihana kappale.

Ulkona onkin tosi lämmin nyt, melkein nollassa, voisi jopa olla kevättakki-ilma, talvitakeista en ole oikeen ikinä tykännyt. Paitsi silloin kun on tosi kylmä. Ne on jotenkin isoja ja ahdistavia. Toisaalta inhoan myös kosteita ja kylmiä ilmoja, silloin paleltaa vaikka mitä ois päällä. Paleltaa ikävällä tavalla, luista ja ytimistä. Pieni viileys taas on jopa ihan nautittavaa. Nyt vaan kaipaan niin kevättä ja kesää, etten tykkää mistään kylmästä. Tuntuu, että oisi elänyt jo puolitoista vuotta ilman kesää, kun viime kesä oli niin kylmä. Kesä ja kevät, tänne nyt ja heti.