Mulla on naapuri, joka soittaa välillä saksofonia. Mulla on myös naapuri, joka soittaa kitaraa ja naapuri, joka soittaa koskettimia. Oikeasti kyse saattaa olla myös yhdestä ja samasta naapurista. Haluttais tietää, onko naapuri mies vai nainen, naissaksofonisteissa on sitä jotakin.

Oisin tänään halunnu kiipeilemään, mutta on toinen reisi vähän kiukunnu, niin en viitsinyt lähteä. Sen sijaan tylsistyn kotona. Väsyttää sen verran, etten jaksa alkaa tehdä mitään järkevää.

Kävin tänään amanuenssin kanssa juttelemassa opinnoista. Saattaisi olla mahdollista, että tekisin kandin sekä arkeologiasta että geologiasta. Sitten pitäisi ottaa lisää sivuaineita, mutta ei se niin haittaisi. Luennoilla istun ihan mielelläni. Geokemiaa voisin sitten ottaa lisää ainakin jonkun kurssin (siis sillä edellytyksellä että pääsen läpi ensimmäisetä kurssista) ja geofysiikkaa, kemiaa tai biologiasta kasvitiedettä. Nyt keväällä tuskin otan enempää kursseja, pitäisi arkeologiasta saada jotakin aikaan myös. Niin, ehkäpä geofysiikkaa ja biologiaa, kun kemia ei ehkä onnistu. Olisi silti mukava kokeilla.