Olin tänään aatellu olla aika ahkera. Tai aika ahkera olinkin, lakasin (imurin kaivaminen kaapista ois ollu niin työlästä ja inhoan imureita) ja luuttusin  (tai pyyhin, ei mulla mitään luuttua ole kun rätti vaan) lattian. Tyhjäsin myös ruokakaapit vanhasta ruuasta (pitäs tehdä ehkä useemmin, vuodesta 2007 on jo aika paljon aikaa). Niin, tietty myös olin aamulla luennolla (oli kiva vaikka olikin liian aikasin) ja tein työselostuksen loppuun, tosin se oli vaan loppusilaus eli ei iso homma. Ja roskat ja biojätteet ja sellaset raahasin ulos ja sormet paleli kun oli niin kylmä. Siihen asti kaikki suju ihan hyvin, sit ostin kaupasta suklaata ja laiskistuin. No, en sentään paljoa suklaata. Mulle iski varastonlöytämisonkovarastoliiantäysi-ahdistus, enkä ees jaksanu lähteä tarkistamaan asiaa. Mutta huomenna tai sitten ylihuomenna, kun saan siivousapua, niin ehkä se sitten onnistuu.

Vielä ois tänään tarkotus lähteä seinille roikkumaan, vaikka vähän väsyttääkin. Ai niin, vanhenin tänään, eikä edes tunnu missään.

Huomenna ois aamusta pari luentoa, sit pitäs kopioida paperi, liittää se työselostukseen ja palauttaa ne luennoitsijalle. Ja huomenna myös kiipeilyyn olisi tarkoitus suunnata. Lauantaina aion tehdä hyvää ruokaa ja kääretorttua vanhenemisen kunniaksi. Tänään olisi tarttenut syödä yksin, niin en raaskinut.