Ostin tänään kahdenlaisia suitsukkeita. Varsinkin toinen niistä haisee erittäin hyvälle. Mukavan rauhoittavalle. Olen poltellut niitä liikaa tänään, mutta välillä en polttele ollenkaan, niin se sallittakoon. Pitäisi joskus ottaa kuva tuollaisesta, ne on niin kauniitakin.

 

Iski tänään taas halu ostaa vesipiippu, mutta en edes polta tupakkaa. Kait vesipiippuihin saisi nikotiinittomiakin poltettavia, mutta niiden lisäksi tarvitsisin polttelu seuraa. Kuinka moni tupakoitsija tahtoisi polttaa jotain nikotiinitonta ja kuinka moni niistä jotka eivät polta tupakkaa haluaisivat polttaa yhtään mitään? Piipuistakin olen aina pitänyt, niitä minulla onkin pari kappaletta, mutta ei mitään mitä polttaa niissä. Eihän savu ole terveellistä ilman nikotiiniakaan, mutta ei sitä tarvitsisi usein itseään savustaa, eikä edes vetää savuja keuhkoihin asti. Joku hyvänmakuinen vesipiipputupakka kuulostaisi vain niin houkuttelevalta. Ja ne laitteet ovat usein kauniitakin.

 

Suitsukkeen savu on niin kaunista... Se miten se liikkuu ilmassa ja on niin kevyttä. Sitä ei voi hallita eikä saada kiinni, mutta silti se painautuu ihoa vasten. Joskus voisi vain keskittyä katselemaan tuota savua. Ei ehkä nyt kuitenkaan, alkaa olla aika mennä nukkumaan. Olin tänään kiipeilemässä, en ollut kovin hyvä, mutta oli mukavaa silti.