Tahtoisin sellaisen kasvin kun peikonmähkä (Selaginella lepidophylla)  (mietin, miksi Selaginella kuulostaa niin tutulta ja syy olikin se jonka arvasin: Selaginella selaginoides, mähkä. Sen itiö piti opetella tunnistamaan biostratigrafiassa. En kyllä enää taitaisi sitä osata.) Lähinnä sen takia, että sellaista olisi melkeinpä mahdoton tappaa. Oikeasti tahtoisin kyllä muitakin kasveja, mutta silloin pitäisi aina hankkia niille lastenhoitaja jos olisi pitempään poissa kotoa. Kaikista eniten tahtoisin kyllä kissan.

Selaginellaan eksyminen toi mieleen biologian. Ahdistaa vähän kun miettii mitä sivuaineita ottaisi. Niitä on kolme aika samalla linjalla, eli geofysiikka, kemia ja se kasvitiede. Ehkä pitäisi jättää kemia pois, sillä se taitaa olla vaikeinta noista. Sitten pitäisi kysäistä joltain, saako niistä kasveista tehtyä sivuainekokonaisuutta. Kasvit on nykyään melkeinpä mielenkiintoisempia musta kuin eläimet. Elukat on kivoja, mutta kasvit... Niissä on sitä jotain. Toivottavasti en tykästy niihin enempää kuin geologiaan, kun sitten ei kyllä enää voi vaihtaa pääainetta. Olisipa kiva olla kiinnostunut vain yhdestä aiheesta.

Mulla on ihan liikaa, tai ainakin paljon, opiskeluja nyt kevääksi. Enpä muista koska olisi viimeksi niin paljon ollut. Tuppaa vähän ahistelemaan tollaset asiat. Tosin viime päivinä on ahistelleet taas vähän kaikki asiat. Helpottanee taas parissa päivässä. (Välillä ois kivaa jos ei ois nainen.)

Ois mukava muokata tästä blogista joku kivan näkönen ja vaikka laatikoida tonne reunaan jotain, mutta en vielä oo keksiny mitä. Ehkä joku päivä vielä. Ehkä.