On sellanen olo, että jotain pitäs saada aikaan. On kuitenkin myös sellanen olo, ettei kauheasti jaksa mihinkään keskittyä. Pitäs siis keksiä jotain hyödyllistä, mut helppoa ja ei vaativaa tekemistä. En keksi. Kökkö.

 

Tekis mieli pelata wiitä, mut sit vois huomenna olla aika kuollut. Kauppaan kyllä vois jossain vaiheessa lähteä, ja miettiä kans, et mitä syö tänään. Tekis mieli syödä vaikka tortilloita. Ois jo salaattia valmiiks, sipulia pitäs ostaa ja kastikkeita ja kuoria. Sit väliin vois laittaa vähän tofua ja fetaa. Njam kun ois hyvää. Ja ihan terveellistäkin, jos ei laita ihan täyteen fetaa ja ihan täyteen kastikkeita. Voisin vielä hetken haaveilla ja sitten lähteä ostamaan. Siitä riittää ruokaa sitten huomisellekin.

 

Ajattelin joku päivä käydä kattomassa jostain kaupasta esim jumppakuminauhaa ja pienempiä käsipainoja. Tai siis, että olisi edes kaksi käsipainoa, nyt mulla on vaan yksi. Tai sitten ostan pari limua niin sais kaksi puolenkilon käsipainoa. Nii, ja limua. Harmi, ettei tee lainkaan mieli. Ja harmi, että tälle päivälle riittää ihan hyvin toi jooga ja kiipeily.