Piti olla hirveästi täksi päiväksi tekemistä. Sain referaatin suunnilleen valmiiks, tiskattua, joogattua ja syötyä, enkä kuollaksenikaan muista mitä vielä piti tehdä. Paitsi viedä roskat ja biojäte, mutta vanhat ruuantähteet eivät millään siirry biojäte astiaan, eivätkä roskat roskapussiin. Saati että ne siirtyisivät itse ulos asti. Mikseivät ne ikinä voi tehdä sitä?

 

Tietysti voisi alkaa kirjoittamaan vaikka kesätyöhakemuksia, mutta enpä oikein ole löytänyt mitään mihin hakea. Haluaisin ehkä jotain ulko töitä tehdä, jotain, missä ei tarvitsisi palvella ihmisiä. Sitä tein viimekesänä tarpeeksi. Ja siinäkään ei tarvinnut koko aikaa sitä tehdä. En varmaan pärjäisi palvelualalla. Se on niin ahdistavaa pidemmän päälle. Ajatuskin inhottaa. Tuntuu vaan, ettei muita hommia oikein olekaan, kun niitä palvelutöitä, tai sitten pitäisi olla jokin koulutus. Voisin kiipeillä kesätyöksi, harmi ettei kukaan taitaisi minulle siitä maksaa.

 

Aika tylsä päivä ollut tänään, mutta onneksi sai joogata kuitenkin. Sitä pitäisi päästä harrastamaan useamminkin kuin kerran viikossa. Lauantaina tietysti voisi, mutta ei taida riittää kunto siihen kun tulee tällä viikolla sen verran kiipeiltyä.

 

Ehkä voisin vähän vielä juoda jotain ja aloittaa villasukan kutomisen.

Ainiin ne roskat... Errr, no ensin ainakin juon ja sitten aloitan villasukan, jonka jälkeen autuaasti unohdan ne roskat.